Spring til indhold

Bliv finansøkonom i Holbæk

Du kan læse til finansøkonom i Holbæk ved Zealand med studiestart i september. Som finansøkonom får du en solid økonomisk viden og et grundigt kendskab til praktiske finansielle funktioner. Som uddannet finansøkonom kan du blandt andet arbejde inden for bank, forsikring, rådgivning, realkredit, revision, ejendomshandel, ejendomsadministration og økonomistyring.

Finansøkonomuddannelsen varer to år med et praktikophold i branchen sidst i uddannelsesforløbet. Lokale virksomheder i Holbæk er tætte samarbejdspartnere med lokale cases, som praktikværter og som gæsteforelæsere. Der er et stærkt erhvervsrettet fokus igennem hele uddannelsen. Det styrker de studerendes muligheder for at skabe et godt kendskab til netværket i erhvervslivet i byen. Der er gode muligheder for relevante studiejobs.

Som finansøkonomstuderende i Holbæk læser du det meste af uddannelsen på Anders Larsensvej. En del af uddannelsen foregår online med lokale studiegrupper og endeligt skal du 6-8 dage per semester til Næstved sammen med Zealands øvrige finansøkonomstuderende.

Du får gennem uddannelsen styrket din personlige gennemslagskraft og evnen til at samarbejde med og yde rådgivning til en bred vifte af kundetyper og samarbejdspartnere. Du bliver desuden i stand til at arbejde både nationalt og internationalt.

 Feedback

Sidst opdateret

25.05.2023

Ansvarlig redaktør

Randi Hein Jensen

Hør om Helenes oplevelse med at læse til finansøkonom i Holbæk

Hvorfor valgte du finansøkonomuddannelsen?

- Jeg har valgt finansøkonomuddannelsen, fordi jeg altid har været glad for at arbejde med tal og salg. Jeg så nemlig en mulighed for at opnå dette ved at bygge finansøkonom på min salgsassistent uddannelse.

Læs resten af Helenes historie her

Vil du gerne vide mere om uddannelsen? Så læs med her