Videregående uddannelser i Holbæk

I Holbæk kan du læse til sygeplejerske, pædagog og finansøkonom på Absalons og Zealands fælles, lokale campus på Anders Larsensvej.

HUSC arbejder tæt sammen med uddannelsesinstitutionerne Absalon og Zealand, så uddannelserne i Holbæk kan styrkes og være attraktive for de studerende. Bl.a. er der et tæt samarbejde med byens erhvervsliv, hvilket giver gode jobmuligheder til de mange studerende, som hvert år færdiggør deres uddannelse.

HUSC arbejder på at udvide de videregående uddannelsesmuligheder i Holbæk og på at sikre et godt og tæt samarbejde med regionens uddannelsesinstitutioner. Det betyder, at vi f.eks. forsøger at koble studerende, som gerne vil have studiejobs, i praktik eller bruge en lokal case i forbindelse med deres studie, med de relevante offentlige eller private arbejdspladser. Det betyder også, at vi forsøger at give gode studiemuligheder til de studerende, der er lokalt bosat og f.eks. læser en e-læringsuddannelse og enten har brug for ro til studiet eller for kontakt til en lokal virksomhed.

Senest opdateret 29-05-2024