Bliv finansøkonom i Holbæk

Du kan læse til finansøkonom i Holbæk ved Zealand med studiestart i september. Som finansøkonom får du en solid økonomisk viden og et grundigt kendskab til praktiske finansielle funktioner. Som uddannet finansøkonom kan du blandt andet arbejde inden for bank, forsikring, rådgivning, realkredit, revision, ejendomshandel, ejendomsadministration og økonomistyring.

Finansøkonomuddannelsen varer to år med et praktikophold i branchen sidst i uddannelsesforløbet. Lokale virksomheder i Holbæk er tætte samarbejdspartnere med lokale cases, som praktikværter og som gæsteforelæsere. Der er et stærkt erhvervsrettet fokus igennem hele uddannelsen. Det styrker de studerendes muligheder for at skabe et godt kendskab til netværket i erhvervslivet i byen. Der er gode muligheder for relevante studiejobs.

Som finansøkonomstuderende i Holbæk læser du det meste af uddannelsen på Anders Larsensvej. På 3. semester foregår en del af undervisningen i Næstved sammen med Zealands øvrige finansøkonomstuderende, svarende til ca. 15 ECTS-point.

Du får gennem uddannelsen styrket din personlige gennemslagskraft og evnen til at samarbejde med og yde rådgivning til en bred vifte af kundetyper og samarbejdspartnere. Du bliver desuden i stand til at arbejde både nationalt og internationalt.

Læs mere om uddannelsen

Læs Helenes historie

 

Senest opdateret 25-05-2023