Bliv pædagog i Holbæk

For dig der vil understøtte trivsel, læring og udvikling hos børn og unge. Som pædagogstuderende på Professionshøjskolen Absalon uddanner du dig til at arbejde med at understøtte trivsel, læring og udvikling hos børn, unge og voksne.

Uddannelsen giver dig både et teoretisk og praktisk grundlag for at arbejde med mennesker i alle aldre. Gennem studiet vil du få viden om og få praktisk erfaring med at arbejde med menneskelige relationer, og med at skabe udvikling for forskellige grupper af mennesker. Du bliver udfordret fagligt, socialt og personligt, for vi forventer, at du deltager aktivt og er engageret i uddannelsens faglige fællesskaber og undervisning, og at du har mod på at udfordre dig selv undervejs.

Teori og praksis går hånd i hånd

Det betyder konkret, at du ikke kun skal læse og høre om den pædagogiske praksis. Du kommer også til at møde den i praksis. Du vil skulle undersøge, udforske, reflektere og handle aktivt ud fra forskellige problemstillinger og scenarier, både på campus og ude i praksis. På den måde vil teori og praksis gå hånd i hånd gennem dit studie.

Alsidig uddannelse

Pædagoguddannelsen er en spændende og alsidig uddannelse, hvor du møder mange forskellige udfordringer både fagligt og personligt. I løbet af uddannelsen vil du blive præsenteret for en lang række fagområder både teoretisk og praktisk inden for hele det pædagogiske arbejdsfelt, hvis målgruppe rummer mennesker i alle aldre og med forskelligt behov for pædagogisk indsats.

Uddannelsen har fire praktikperioder, hvoraf to er ulønnede og to er lønnede.

Læs mere om uddannelsen

Pædagoguddannelsen i Holbæk tilbyder

Pædagoguddannelsen i Holbæk tilbyder specialiseringsretningerne Dagtilbud og Skole/Fritid. Pædagoguddannelsen i Holbæk foregår i et tæt samspil med lokalområdet.

Senest opdateret 29-05-2024