Spring til indhold

Finansøkonomuddannelsen

Det første hold finansøkonomstuderende fra Zealand indfandt sig i HUSC’s nyrenoverede lokaler på Anders Larsensvej i september 2019.

At læse finansøkonomi i Holbæk

Finansøkonomuddannelsen varer to år og giver mulighed for at kombinere teori med praksis gennem et praktikophold i branchen sidst i uddannelsesforløbet. Der er et stærkt erhvervsrettet fokus igennem hele uddannelsen, hvilket styrker de studerendes muligheder for at skabe et godt kendskab til og netværk i erhvervslivet i byen, og tillige øges chancerne for et relevant praktikophold og senere ansættelse.

Som finansøkonom får du en solid økonomisk viden og et grundigt kendskab til praktiske finansielle funktioner. Du får styrket din personlige gennemslagskraft og evnen til at samarbejde med og yde rådgivning til en bred vifte af kundetyper og samarbejdspartnere. Du bliver desuden i stand til at arbejde både nationalt og internationalt.

Som uddannet finansøkonom kan du blandt andet arbejde inden for bank, forsikring, rådgivning, realkredit, revision, ejendomshandel, ejendomsadministration og økonomistyring.

Du kan læse mere om finansøkonomuddannelsen hos Zealand her.Feedback

Sidst opdateret

18.12.2019

Ansvarlig redaktør

Mette Søsser Vammen