Spring til indhold

Studie- og studentermiljø

I HUSC arbejder vi for et attraktivt studentermiljø, hvor der er både sociale og faglige arrangementer på tværs af uddannelserne.

Både studerende på uddannelserne på Anders Larsensvej, og øvrige studerende som benytter sig af faciliteterne på Tidemandsvej kan deltage.
I foråret 2020 oprettes et Campusråd for uddannelserne på Anders Larsensvej, hvor studiemiljøet jævnligt vil være på dagsordenen.

Luk alle
Åben alle

At starte på en videregående uddannelse kan være en udfordring, uanset om man kommer direkte fra en ungdomsuddannelse, har haft et sabbatår eller to, eller kommer med flere års erhvervserfaring i bagagen.

De krav der stilles til læsning og skriftlige opgaver kan være anderledes eller sværere, end du er vant til. Vi samarbejder derfor med Absalon og Zealand om at udbyde kurser i henholdsvis faglig læsning og faglig skrivning i forbindelse med studiestart. Kurserne kan hjælpe dig med at finde den studieteknik, der passer dig, så du kan få overblik og struktur på hverdagen i din studietid.

p>I samarbejde med Absalon og Zealand planlægger HUSC café-arrangementer med et fagligt indhold. Det kan være et oplæg om præstations- og eksamensangst, om at få økonomien til at hænge sammen på SU, eller andet som er relevant.

Der holdes jævnligt fredagsbar-arrangementer på Tidemandsvej. Fredagsbaren er åben for både studerende på uddannelserne på Anders Larsensvej, og øvrige studerende tilknyttet HUSC. Se opslag på opslagstavlerne i HUSC’s lokaler, på Facebook og Instagram.

Sammen med Absalon og Zealand planlægger HUSC en sommerfest ved semesterstart.Feedback

Sidst opdateret

04.03.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Søsser Vammen